3   59
0   47
0   52
1   59
10   67
0   47
2   61

Eksamensstress

Om fem dager har jeg min første eksamen på sykepleiestudiet. Grunnleggende sykepleie står for tur. Nå leser jeg så mye jeg orker hver dag sånn at informasjonen skal sitte. Dysatri, komorbiditet, hypoksemi. Nye ord og begreper som bør lagres et sted i hjernen sånn at jeg får dratt det frem på eksamen og ikke minst senere når jeg skal ut praksis. For det er motivasjonen min når jeg leser, at jeg en dag skal stå foran en pasient som trenger min hjelp. Som trenger at jeg vet hva jeg skal se etter, hva jeg skal gjøre og hva som kommer til å skje. Hvis ikke det er grunnlag for god motivasjon, så vet ikke jeg.

Sunniva Prue Sunniva Prue Sunniva Prue

Jeg tilbringer dagene før eksamen hjemme hos mamma og resten av familien. Det er godt å kunne være her og bare fokusere på lesingen. Det er jo et stort pluss at mamma er helsefagarbeider sånn at hun faktisk kan hjelpe meg med lesingen. I dag var det derimot bare jeg og pusen som var hjemme, så mye hjelp i lesingen fra han fikk jeg ikke – men det var koselig med selskap.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *