3   59
0   47
0   52
1   59
10   67
0   47
2   61

15 spørsmål

1. Har du noen kallenavn? Mannen min kaller meg “Pookie”, mamma kaller meg “Stortæsa”, bekjentskaper i USA kaller meg “Sunny” siden de ikke klarer å si navnet mitt og det er vel det.

2. Har du spart på gamle kort og brev? Eller kaster du alt? Jeg har spart på mange forskjellige kort og brev fra oppveksten. Jeg har en eske som er full bare med kortene jeg fikk til konfirmasjonen min, haha.

3. Hva er det rareste du trodde som barn? At sennep het sement. Spurte alltid om å få sement på pølsa.

4. Hvilke dyr/insekter skremmer deg mest og hvorfor? Edderkopper! Fy f*@! for noen ekle skapninger. Jeg aner egentlig ikke hvorfor de skremmer meg så veldig.

5. Hvor gammel er du? Jeg er 8835 dager gammel. Eller 24 år og noen måneder.

6. Hvor gammel tror du at du er når du får ditt første barn? Da jeg var liten hadde jeg en plan om at når jeg var 25 år gammel skulle jeg være gift, eie et hus, være ferdig utdannet, i fast jobb, kjøre fin bil, ha en hund og være gravid med mitt første barn. Mannen er i boks, utdanningen er påbegynt og det er vel det. Jeg aner rett og slett ikke når jeg kommer til å få mitt første barn, men forhåpentligvis skjer det før jeg fyller tretti.

7. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig? Facebook, WordPress, Jodel, Instagram, Snapchat, 9gag, Reddit, forskjellige aviser, Canvas og Netflix.

Sunniva Prue

8. Hvem ringer du når du er sint eller lei deg? Mannen, mamma eller bestevenninna.

9. Har du lappen? Det har jeg, nå i november er det to år siden jeg kjørte opp.

10. Skriver du uten å se på tastaturet? Ja, dette har jeg gjort så lenge jeg kan huske.

11. Hva gjør deg skikkelig sinna? Don’t get me started. Noe av det som irriterer meg mest er: De som ikke bruker blinklys, folk som snakker under forelesning og personer som går på f.eks et fortau og plutselig bråstopper.

12. Hva er din guilty pleasure? Sjokolade. Men egentlig mest fordi jeg er student og en plate med Firkløver koster halve husleien (føles det som hvertfall).

13. Hva gjør man hvis man vil få deg med ut på date? Nå er jeg gift, men det var ikke så vanskelig for mannen å få meg med ut på date. Jeg ringte han på tequilafylla, haha.

14. Gir du noen ganger penger til tiggere? Nei.

15. Hvis du kunne valgt deg en egenskap du ikke har – hvilken? Klisterhjerne! Det hadde vært så innmari kjekt nå når jeg studerer men også ellers i livet!

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *