3   59
0   47
0   52
1   59
10   67
0   47
2   61

#OsLove

Klokken 07.30 i går plukket jeg opp lillesøster Nora hjemme hos mamma. Vi skulle nemlig til den fine hovedstaden vår en tur. Akkurat nå sitter jeg på toget på vei hjem igjen, så da passer det seg fint å skrible ned hva som har skjedd siden jeg plukket henne opp. Er jo litt kjekt at NSB har gratis wifi på togene sine men de kunne godt installert stikkontakter ved siden av hvert sete, haha.

Vi kjørte i den lille trege blå golfen min til Oppdal for å rekke toget videre til Oslo S. Vi kom fram til stasjonen i god tid så da var det bare å sitt i solen og nyte den litt. På toget gikk det i podcast, musikk, tullprat og mye latter. Fem timer fløy forbi og plutselig var vi fremme på Oslo S!

Når vi kom frem var det bare å forte seg inn på Scandic Byporten for å slenge fra oss bag og koffert. Hotellet var kjempefint og plassert midt i smørøyet for alt man skulle trenge, så jeg anbefaler alle og enhver som skal til Oslo og booke seg inn der. Jeg har ikke blitt den mest stødige bloggeren enda, så jeg glemte jo helt å ta bilder av rommet, haha.

Neste på agendaen var å få i oss litt mat. Friday´s lå jo rett utenfor hotellet så da var det rimelig enkelt å gå dit. Men, tror neppe jeg kommer til å spise der igjen. Maten var kjempegod, men lillesøster fant et hår i maten, jeg fikk en kniv med matrester på seg og servitørene virket ikke som de helt brydde seg om kundeservice. Dessverre.

Etter det dro vi tilbake til hotellet for å “stæsje” oss opp litt. For selve grunnen til at vi dro til Oslo var at både jeg og Nora fikk konsert med Demi Lovato i bursdagsgave fra vår kjære mor og for meg stefar! Konserten kommer i et eget innlegg i morgen, for den var virkelig noe for seg selv!

Etter konserten var vi rimelig sliten begge to så det tok ikke lang tid fra hodene våre traff puten til vi var i drømmeland. Dette gjorde jo at vi kom oss opp i rimelig tid i dag og fikk i oss mat på frokostbuffeten. Jeg elsker å overnatte på hotell på grunn av frokosten. Er så kjekt å få servert så masse godt som man bare kan stappe i seg, haha!

Siden da har vi tatt det helt med ro. Vi gikk litt rundt i kjøpesenteret hotellet lå i bare for å få tiden til gå. En liten stopp innom Starbucks fikk vi også til. Noe av det gøyeste jeg vet når jeg er på litt større steder er people-watching. Hvor man bare sitter og ser på de forskjellige menneskene som går forbi.

Alt i alt en fin tur til Oslo sammen med lillesøster, som forresten fyller 16 år i dag! Gratulerer med dagen! Nå skal jeg klappe sammen mac´n og plugge noen propper i ørene for å så slappe av resten av turen hjem. Vi har fortsatt en del timer med reise foran oss.

Vil du bli bedre kjent med meg? Les Om bloggeren eller 50 spørsmål og svar.

Share:

4 Kommentarer

 1. Ann Reidun Nordvik
  3. juni 2018 / 01:32

  Så artig å læssa om tur’n dåkkår! 😍 Må bærre fortsætt å blogg å no da 😊

  • Sunniva Prue
   Forfatter
   3. juni 2018 / 13:41

   Skal prøve mitt beste, haha 😋

 2. 6. august 2018 / 17:43

  Så herlig med en Oslo-tur! Jeg savner gjerne Oslo når jeg ikke bor her, hihi!

  • Sunniva Prue
   Forfatter
   8. august 2018 / 01:06

   Det gjorde seg godt ja! Har et sånn hat/elsk forhold til Oslo, kan godt reise dit men kunne aldri tenkt meg å bosette meg der, trives på bygda jeg! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *