3   59
0   47
0   52
1   59
10   67
0   47
2   61

Solskinnsdager

De siste dagene har virkelig vært helt nydelige! Solen har stekt som bare det og varmen har vært fantastisk. Det er nesten sånn at det har vært for varmt, ihvertfall i dag. Yr mente det var 28 grader men det føltes mer som 40. I leiligheten jeg bor er det dessverre ikke noe veranda, så for å få utnyttet det fine været har jeg tilbrakt disse herlige solskinnsdagene hos mamma. Ikke at jeg klager på det, alltid kjekt å ha litt kvalitetstid med min kjære mor.

Fargen er ikke så mye og skryte av enda, men man kan ikke forvente å bli brun på en dag eller to når man smører inn hele kroppen med solkrem. Bedre å bruke litt lengre tid på fargen enn å bli rød som en hummer eller det som verre er. Fregnene spretter ut i ansiktet som skudd på et bjørketre på våren uansett.

Vi tok oss en tur på butikken i dag og der måtte jeg plukke med meg både vannmelon og is. Det finnes rett og slett ikke noe bedre å innta i varmen! Bit etter bit av melon ble fortært og jeg har slukt i meg en god del is. Er vel ikke lenge før jeg sniker meg bort i fryseren for å spise enda en. Man må jo nyte sommeren mens den er her.

Jeg kjenner jeg er sliten i kroppen og rimelig klar for å finne sengen om en liten stund. Disse solskinnsdagene er godt for kropp og sjel og det er nesten like godt når kvelden kommer. Jeg er jo langt i fra vant til denne heten som har lagt seg over landet vårt, men klage det skal jeg ihvertfall ikke, tro meg!

Share:

2 Kommentarer

 1. Ann Reidun Nordvik
  30. mai 2018 / 22:04

  Takk for fine solskinnsdaga! 😍🌞👌

  • Sunniva Prue
   Forfatter
   30. mai 2018 / 22:10

   Gleden er på min side! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *