3   64
3   61
3   59
0   47
0   52
1   59
10   68

Søndagskveld og strikking

Arbeidshelgen er over, mannen er ute på en liten guttekveld og jeg glor på “Keeping up with the Kardashians” med strikking i hendene. Det gjør skikkelig godt å slappe helt av med enkel underholdning etter en lang helg. Senvakt lørdag og tidligvakt søndag gjør at man ikke rekker å slappe skikkelig av mellom vaktene, men arbeidshelgen føles kortere. Slengte meg ned i sengen og tok en liten (kremt, to timer) lur tidligere i kveld. Våknet opp og visste nesten ikke hva klokken var eller hvor jeg var. Da vet man at luren virkelig trengtes, haha.

For tiden strikker jeg på min tredje Nancy kofte. Den første til meg selv, den andre fikk lillesøster til jul og denne skal en venninne i USA få neste gang A må reise over dammen. Det er skikkelig gøy at hun ville at jeg skulle strikke en kofte til henne. Hun sa hun bare måtte ha den fordi det var en Sunniva original, haha.

Nå skal jeg sette meg godt til rette og fortsette med koften frem til jeg skal ut på de glatte vinterveiene og hente mannen. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å kjøre ekstremt sakte for å ikke skli av veien, men det er innmari godt å få han hjem for natten også. Rart med det hvor avhenging man blir av å dele en liten seng.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *