3   64
3   61
3   59
0   47
0   52
1   59
10   68

En ny start

Hei og velkommen til min nye start! Jeg heter Sunniva, er 23 år gammel og for litt over en uke siden giftet jeg meg med min bedre halvdel. Jeg kommer fra et lite sted på Nordmøre som heter Tingvoll og her har jeg på en måte grodd litt fast. På denne bloggen får du et lite dryss av min hverdag, både oppturene og nedturene. Strikking, bøker, hobbyfotografering, tankekluss med mer!

Mitt nye etternavn førte til at mitt gamle bloggnavn ble rimelig utdatert, dermed ble sunnivaprue.no født! Jeg bestemte meg for å ikke føre over de gamle innleggene men heller starte med helt blanke ark. Jeg håper at mine gamle lesere vil følge meg videre på min nye ferd og at dere som titter innom for første gang får lyst til å stikke innom ved en senere anledning.

Velkommen!

Share:

4 Kommentarer

 1. 28. januar 2018 / 20:23

  Gleder meg til å følge deg videre i dette nye kapittelet!

  • Sunniva
   Forfatter
   28. januar 2018 / 20:54

   Så koselig å høre! ❤️

 2. Tove Prue
  28. januar 2018 / 22:43

  Følger med deg jeg vet du… Du er jo så flink til å skrive.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *